Сидеров се оплака от побой в ареста

09:42, 09 юли 22 / Политика 25 2500 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров се оплака, че му е нанесен побой. В петък той бе задържан в Първо РПУ в София за хулиганство.

Волен Сидеров нахлу в Първо РПУ

Сидеров отиде в Първо РУ с настояване да получи обяснение, защо е назначена Симона Радева, която е близка на извършителя на тежката катастрофа Георги Семерджиев, причинил инцидента, при който загинаха две млади жени. Привърженици на партия „Атака“ влязоха в сблъсък с полицията. Политикът бе задържан за 24 часа след като нахлу в полицията и нанесе материални щети. 

На Сидеров е нанесен побой, затова е дошла линейка, за да му бъде издадено медицинско, твърдят от пресцентъра на „Атака“. От там твърдят, че Сидеров е влачен за ръцете и краката. Бил удрян по цялото тяло, без подобна реакция да е била провокирана, предаде „България он ер“

Сидеров бе отведен с линейка от районното. От Спешна помощ потвърдиха за dariknews.bg, че Сидеров е прегледан на място и е отведен с линейка към МВР болница за по-обстоен преглед. „Сега отивам в МВР болница, защото ме удряха, блъскаха и малтретираха тук“, каза самият Волен Сидеров. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 3
1 Анонимен 13:55, 09 юли 22

.

2 Анонимен 17:26, 09 юли 22

В която и да е друга държава, за хулиганското му държане, щеше да яде още по- солиден бой!

3 Анонимен 21:08, 09 юли 22

Трябвало даго пребият

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама