Каракачанов: Бойко, не се навеждай!

18:45, 09 юли 22 / Политика 25 2494 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Бойко, не се навеждай! С този призив почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов се обърна към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Причината – жаланието на бившия му коалиционен партньор „да се сложи на администрацията на Байдън“. 

„Тази събота имаше две важни спортни събития – поредният женски финал на Уимбълдън и поредната битка между Кирил Петков и Бойко Борисов кой повече да се сложи на администрацията на Байдън. Единият гледа да запази властта, а другият гледа да се върне във властта – ама и двамата по един и същи начин се навеждат. Гледам това унизително подмазване на тези – поне на думи – български политици и се чудя на акъла на Бойко, понеже на Кирчо няма на какво да му се чудя. Гледам и се чудя един трикратен премиер на страната, с огромен политически опит – на какви унижения се подлага, и то с готовност, не изглежда да е насила., пише Каракачанов във Facebook.

„Както нямаше да има компромис за Македония и както си имахме рамкова позиция, приета от парламента, така изведнъж Бойко предаде четата – даде 59 депутата на Макрон, както се дават коли под наем, да не кажа нещо друго.

Така Макрон, който дни преди това изгуби мнозинството във френския парламент, изведнъж спечели мнозинство в българския парламент.

Бойко, за какво ти е това унижение? С такива предателства ли очакваш да те запомнят хората, с това ли искаш да влезеш в историята?

Три пъти си бил премиер на България – за какво се унижаваш, за какво се навеждаш пред администрацията на Байдън?

Това ли ти нашепват стипендиантите от Демократическия институт?

Днес си казал, че ще подкрепиш правителство на „промяната“, пак предлагаш депутати? Недей да унижаваш избирателите си, те не са гласували да даваш депутати под наем на канадските циркаджии.

Казал си днес в Бургас, че даваш депутати да се приеме закон за забрана на руския газ – или 100% диверсификация, по-сложно казано.

Каква жестока конкуренция водите с Кирчо за сърцето на байдъновите чиновници!“, продължава почетният председател на ВМРО.

„Нали наричаше Тръмп „моят приятел“? Като се върнат утре Тръмп и тръмпистите, пак ли ще гледаме пируети пред публика? Ти, който три пъти беше премиер на България?Повтарям го за трети път, защото изобщо не разбирам – за какво се унижаваш? За какво се навеждаш?“, пита още Каракачанов.

***




Напишете коментар
Коментари: 4
1 Анонимен 19:54, 09 юли 22

.

2 Анонимен 19:55, 09 юли 22

Много станаха почетните председатели ката беше във власта подлога а сега голямата работа

3 Анонимен 21:06, 09 юли 22

“Бих гласувал за всеки друг, но не и за ГЕРБ, ДПС, “Има такъв народ” или “Възраждане”. Стефан Янев е ясен, че и той е от тази група. Това е една организирана мафия, срещу която трябва да се изправят повече млади хора и да отвоюват свободата на много хора”. Това каза продуцентът на “Господарите” Джуди Халваджиян пред Веселин Дремджиев по TV+ и TV1.

4 Да 21:07, 09 юли 22

Парите от паспортите.Върни милионите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама