Слънце сутринта, следобед - облаци

07:00, 13 юли 22 25 1219 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Ще преобладава слънчево време, след обяд с временни увеличения на облачността, но без съществени валежи. Северозападният вятър отново ще се усили - ще е умерен, в Дунавската равнина и на места в западната част от Горнотракийската низина - временно и силен. Максималните температури ще бъдат между 23° и 28°, в София - около 23°.  

Над Черноморието ще преобладава слънчево време, след обяд с временни увеличения на облачността, но без съществени валежи. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максимални температури: 26°-28°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.  

Над планините ще преобладава слънчево време, след обяд с временни увеличения на облачността, но без съществени валежи. Ще духа умерен, по билата и временно силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 17°, на 2000 метра - около 9°.

В четвъртък ще бъде предимно слънчево. Северозападният вятър постепенно ще отслабне, температурите ще се повишат, повече дневните и преобладаващите максимални ще са между 27° и 32°. В петък също ще бъде слънчево, но около и след обяд ще има временни увеличения на облачността; вероятността за валежи е малка. Температурите ще се повишат с още 1°-2°.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама