Пускат Андре Токев предсрочно от затвора

11:42, 13 юли 22 25 1655 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Освобождават предсрочно шеф Андре Токев от затвора, където излежаваше присъда за шофиране в нетрезво състояние. Софийският градски съд му наложи мярка „пробация“.

Според защитата на Токев той трябва да излезе на свобода главно поради здравословни проблеми. При преглед на 6 юни е установено, че готвачът има проблеми с бъбреците. Предписани са му и съответните лекарства, но има и вероятност да се наложи и операция, твърди адвокатът.

Андре Токев: Никога не съм бил зависим от алкохола

Освен това Токев е получил покана да бъде гост на SOFIA SUMMER FEST. На събитието, на което иска да присъства, ще бъдат и президентът Румен Радев и много посланици.

Защитата на Токев изтъкна и получените множество молби от фирми, с които той има трудови правоотношения. В тях се посочва, че без него изпитват затруднения в кризата и не могат да работят, пише Нова телевизия.

Андре Токев иска да излезе от затвора по-рано

Шеф-готвачът има и деца, за които трябва да се грижи, плаща данъци и осъществява общественополезен труд, посочи още защитата му.

Андре Токев беше арестуван в София, след като шофира с близо 1,9 промила алкохол. Той беше лишен от право да шофира за срок от година и половина.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама