Температурите се повишават още

07:00, 15 юли 22 25 1746 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Времето ще бъде предимно слънчево, около и след обяд с временни увеличения на облачността, почти без валежи. Вятърът ще е слаб, от североизток, в Източна България – от югоизток. Дневните температури още ще се повишат и максималните ще бъдат между 30° и 35°, в София - около 30°. 

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от югоизток. Максималните температури ще са 26°-27°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. 

В планините ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд с временни увеличения на облачността, но само на изолирани места ще превали. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 24°, на 2000 метра - около 16°.

В събота времето ще е предимно слънчево. Около и след обяд ще има временни увеличения на облачността, но вероятността за валежи е малка. Вятърът ще е слаб, по Черноморието до умерен от север-североизток. Максималните температури ще са между 31° и 36°. В неделя вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили до умерен с него ще прониква хладен въздух. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, на места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици. Дневните температури ще се понижат с 2-3 градуса.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама