„Барселона“ привлече български футболист

14:12, 15 юли 22 / Спорт 25 2896 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Българският защитник Мартин Георгиев официално подписа договор с отбора на „Барселона“. От клуба в Каталуния съобщиха новината чрез своите социални канали, прилагайки снимки по време на подписа на юношеския национал на България, съобщи gong.bg.

Мартин Георгиев преминава при петкратните европейски клубни шампиони с трансфер от родния му „Славия“.

Георгиев има седем мача с „белите“ в efbet Лига, а 16-годишният бранител съвсем наскоро триумфира за Купата на БФС с юношите на „белите“ след успех над Левски във финалната среща под ръководството на Иван Иванов.

Преди това пък Георгиев беше непрестанен титуляр в селекцията на Йордан Петков за България U17 по време на Европейското първенство за юноши в Израел, където реализира гол срещу Нидерландия в първия мач в групите за „лъвчетата“.

В дубъла на „Барселона“ родният футболист ще бъде наставляван от славния бранител на „лос кулес“ от близките години - Рафаел Маркес.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама