Тежка катастрофа с пет жертви на пътя Плевен - Ловеч

17:47, 16 юли 22 25 3742 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Днес около 14.25 часа в района на пътен кантон Плевен – Ловеч е настъпило тежко автопроизшествие. Челно са се блъснали две леки коли в плевенска регистрация - „Фолксфаген Голф“, управляван от 60-годишен от плевенското, и „Опел“, с водач 31-годишен, съобщиха от МВР.

По първоначални данни, в резултат на удара са загинали водачът на „Фолксваген“-а и едногодишно момченце, пътник в автомобила.  Ранена е 51-годишна, пътничка, която е настанена е за лечение в Плевенска болница.

От другия автомобил, участник в инцидента, са загинали водачът, както и спътниците му – 54-годишна и едногодишно момченце. В тежко здравословно състояние в плевенската болница е настанена за лечение 21-годишна, пътувала в „Опел“-а. На мястото на катастрофата огледите продължават. Променена е организацията на движението. Сезирана е ОП – Плевен.

Временно движението по пътя Плевен – Ловеч в района с. Брестовец бе ограничено в двете посоки. Трафикът бе пренасочен през обходен маршрут за всички МПС. Движението се регулира от пътна полиция.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама