Прохладно време в понеделник

07:00, 18 юли 22 25 1750 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Времето ще бъде предимно слънчево, отново над източните райони с временни увеличения на облачността и на отделни места в югоизточните, а след обяд в централните южни райони ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб, в Източна България до умерен изток-североизточен вятър. Дневните температури още малко ще се понижат и максималните ще бъдат между 27° и 32°, в София – около 26°.

Над Черноморието ще има временни увеличения на облачността, но само по южното крайбрежие ще превали слаб дъжд. Ще духа до умерен изток-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 24° и 27°. Температурата на морската вода е 23°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще има купеста облачност, но само в Източните Родопи ще превали краткотраен дъжд. Ще духа до умерен североизточен вятър. Температурите още малко ще се понижат и максималната на 1200 метра ще бъде около 21°, на 2000 метра - около 14°.

Във вторник и сряда ще бъде предимно слънчево. Температурите слабо ще се повишат и втория ден максималните ще са между 29° и 34°. Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър от изток-североизток, показва прогнозата на НИМХ. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама