Големите кавички: „Рашков е радост!“

13:00, 22 юли 22 / Големите кавички 25 2754 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

За нас Бойко Рашков е радост! Това обяви шефът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова по време на обсъждането на правилата на избор на антикорупционната комисия. Сегашният минситър на вътрешните работи Бойко Рашков е кандидатурата на правителството в оставка. Назначаването му на поста се превърна в залог за успешнхото съставяне на ново правителство в рамките на натоящия парламент.

„За нас Бойко Рашков е радост! Да го изберем още сега за председател на КПКОНПИ, защо се занимаваме с процедурни правила“, попита Атанасова.

Тя заяви, че след извършения незаконен арест на лидера на ГЕРБ Борисов, бившия финансов министър Горанов и медийната съветничка на Борисов Арнаудова, ГЕРБ е изживяла най-голямата си консолидация и то благодарение на Бойко Рашков.

„Имаше ли по-голяма консолидация на партия ГЕРБ след незаконния арест, извършен от Рашков? Няма смисъл от процедурни правила, Бойко Рашков е символ на вашата промяна, той ще пребори корупцията по всички етажи на властта, изберете го и за министър-председател“, заяви Десислава Атанасова. 

Тя предложи парламентът да приеме решение, с което да направи Рашков, освен шеф на КПКОНПИ, и министър-председател, и член на Конституционния съд, и на Висшия съдебен съвет, и какво ли не още. „Ако това предложение бъде прието, вие ще изпълните вашия слоган за нулева толерантност към корупцията“, насмешливо добави тя.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама