Големите кавички: „Има причини Слави да е обиден, но той обича България“

12:15, 25 юли 22 / Големите кавички 25 2916 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Борех се като свиня с тиква, за да убедя всички участващи да оставят егото си вкъщи и да мислят само за България. Сега вървим вече към избори, не знам какво ще стане. Ако сега ние не направим нещо, фактически може да загубим голяма част от парите си от Плана за възстановяване и европейските програми, а може и да спрат инвестициите. Така икономистът и член на ИТН Мика Зайкова коментира политическата криза у нас.

„Писах дори на лидера на БСП и министър на икономиката и индустрията в оставка Корнелия Нинова да направи всичко възможно да се направи правителство. Не казвам, че това правителство ще е кой знае колко трайно, но има неща, които сега трябва да се направят. Моята мисъл е за България“, посочи тя.

По думите ѝ важните за хората теми не са от значение за политиците. „Ако те мислеха малко за България Христо Иванов щеше да изтърси тия тъпотии, които говореше. Много от тези неща са негово мнение, той няма право да говори от името на колегите си от другата, голямата партия. Нито другите щяха да реагират така емоционално“, коментира Зайкова.

„Имаше много причини Слави Трифонов да изтегли министрите си, защото просто не можаха да установят правилен диалог помежду си. Има причини и сега да е обиден, но нали първата мисъл трябва да е за България. Аз знам, че той обича България“, каза още тя.

По думите ѝ всички са виновни за това да се стигне до ситуация, в която страната ни да е изправена пред нови избори. „Защото поставиха егото си над България“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 3
1 Анонимен 15:23, 25 юли 22

Мила госпожо, не всички са виновни, виновен е нечестният и лъжовен простак Слави от Учиндол. Просто си служи на бандите от край време, перат му парите в офшорки, един тираничен, необразован нарцис.

2 Анонимен 15:39, 25 юли 22

Агнето върви след нея а тя акъл дава

3 Георги v. 15:53, 25 юли 22

Трифонов не обича България. Той обича единствено и само себе си. При него нагонът за власт и особено за пари е голям. Той се интересува при вземането на решения предимно от неговото "Аз". Приемливо е хората да се подвеждат по неговия популизъм и лъжи, но Зайкова, която е от толкова време в играта се излага с тези твърдения.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама