ИТН: По-добре „сами срещу всички“, отколкото в коалиция с патриотите

14:15, 30 юли 22 / Политика 25 2626 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

„Има такъв народ“ ще се яви самостоятелно, а не заедно с патриотични формации на предстоящите парламентарните избори. Това заяви депутатът от ИТН Станислав Балабанов.

„Това е пълен абсурд. Как си ни представяте до Валери Симеонов, Красимир Каракачанов, който слизаше с торбичката от самолета. Излизаме сами срещу всички“, каза Балабанов по повод информации за потенциални партньори.

Само преди дни от ВМРО излязоха с призив за „обединение на българофилите“ на предстоящите избори. От партията поканиха за разговори всички формации, които смятат, че са български патриоти и които поставят на първо място българските интереси, а не брюкселските изисквания, руската пропаганда или американския натиск.

Балабанов не спести критиките и срещу доскорошните си партньори в управлението. „Демократи и комунисти обединени за власт е оксиморон“, каза той в ефира на bTV.

 

Относно отцепниците от партията, Балабанов каза, че те избрали пътя на постовете и обещанията. „Продължаваме промяната“ лъжеха как ще променят. Виждахме обаче как се потъпква закона. Виждахме как Василев и Петков превръщаха парламента в гумен печат. Няма как да сме заложници в ръцете на такова правителство“, каза още Балабанов.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 17:19, 30 юли 22

Итн вие се усетихте че сте сами но като публика и гласоподаватели на тези злини какво друго очквате

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама