ПП каза „Не“ на Борисов

18:40, 31 юли 22 / Политика 25 2527 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

„Продължаваме промяната“ отхвърлиха идеята на Бойко Борисов за следизборна коалиция с шест основни приоритета.

Лидерът на ГЕРБ предложи първата и втората политическа сила (именно ГЕРБ и ПП според социологическите проучвания) да обединят сили и депутати в следващия парламент, за да постигнат 100% диверсификация на доставките на газ от „Газпром“ и от руското ядрено гориво; таван на цените на горивата от 2.70 лева; договор за още осем изтребителя F-16 блок 70 и съдебна реформа.

От „Продължаваме промяната“ обаче казаха „не“ на Борисов. „През последните 7 месеца г-н Борисов държеше 59-те си депутати като слуги. Те положиха всячески усилия да препънат съдебната реформа в България. „Не пипайте организираната престъпност - ще настане хаос”, даже каза Дани Каназирева от ГЕРБ.

„Хаосът” е г-н Борисов да бъде разследван защо има златни кюлчета в нощното си шкафче. Или бившите министри от ГЕРБ да се крият зад депутатски имунитети, докато не им се повдигат обвинения по висящите им производства в прокуратурата.

Едва след като имаме свободна и независима прокуратура с ясно понесена отговорност от г-н Борисов, в България ще има не 6, а 600 общи точки в обществото за бъдещето на енергийната диверсификация, за правовия ред и за евроатлантическото ни бъдеще.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 21:41, 31 юли 22

Много правилно защото ще ви вкарат в капан

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама