Нинова: Служебното правителство ще е реваншистко към БСП

16:24, 02 авг 22 / Политика 25 2967 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Очевидно правителството ще бъде реваншистко към БСП, ще се използва кампанията, за да бъде злепоставяна БСП, за да се измислят и представят пред обществото компромати срещу БСП. Това обяви лидерът на левицата Корнелия Нинова по време на церемонията, на която предаде властта на новото ръководство на Министерството на икономиката и индустрията.

Нинова коментира, че журналисти, политолози и анализатори определят служебния кабинет като „Анти-БСП и Анти-Нинова“. „Както виждате на мен президентът е обърнал специално внимание - аз специално съм удостоена с тази чест да бъда сменена от човек, когото съм уволнила. Можеше президентът да прояви повече въображение, да назначи например г-н Михайлов от Кинтекс, срещу него поне има две дела, срещу г-н Стоянов има само проверка“. Така лидерът на БСП коментира решението отстраненият от нея шеф на ВМЗ-Сопот да заеме поста ѝ на министър на икономиката и индустрията.

„Както казва мъдрият български народ - всяко зло за добро. С действията си за 1 час президентът свърши нещо, което аз не можах за 1 година - отвори очите на българските социалисти. Че два пъти употреби БСП, за да стане президент и два пъти ги предаде. Сега поне съм спокойна за партията, че знае за какво става дума“, каза още Нинова, цитирана от пресцентъра на партията.

Лидерът на БСП обяви, че ще следи дали новото ръководство на министерството или президентът Радев през служебния кабинет ще търгуват с оръжия за Украйна през трети страни.

„Изговориха се много лъжи и манипулации - за нелегален износ, през трети страни, за посредници, за комисионни в офшорки. Много лъжи и манипулации и срещу тези, които ги изговориха, съм завела дела. Надявам се г-н Стоянов да види истината и да опровергае всички тези твърдения“, коментира още Корнелия Нинова.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!


 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама