ПП: Служебното правителство ще се опита да върне „Газпром“ 

09:07, 03 авг 22 / Политика 25 2383 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

За да няма газ трябва или да бъде прекратен договорът за гръцката връзка, или да бъдат прекратени преговорите с Азербайджан, или да бъдат неосъществени доставките за седем кораба, които вече са договорени, или да не бъде нагнетен „Чирен“. Това заяви Искрен Митев от „Продължаваме промяната“ в ефира на bTV. 

„Мисля си, че ще бъдат компрометирани всички опити, които направихме, за да осигурим газ за зимата. Мисля, че ще опитат да върнат „Газпром“ в България, добави той.

Нинова: Служебното правителство ще е реваншистко към БСП

Митев заяви, че е видял няколко типа хора, избрани от Румен Радев: „Едните са експерти, които са работили по министерствата. Виждам хора, които са работили отдавна в сферите, в които той ги е поставил. За мен са интересни няколко неща. Едното е, че Радев първо даде неосъществим мандат на БСП, а сега подреди в служебното правителство опоненти на сегашното ръководство на БСП“.

Не вярвам, че ГЕРБ, начело с Борисов изобщо може да участва в преговори с „Продължаваме промяната“, подчерта още той.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама