Четирима загинаха при катастрофа между микробуси

19:16, 04 авг 22 25 2498 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Тежък пътен инцидент взе четири жертви. Затворен за движение е подбалканският път край Сливен.

Тежката катастрофа е станала около 17.20 часа на път I-6 след разклона село Гавроилово в посока София. Към мястото на произшествието незабавно са изпратени екипи на полиция, бърза помощ и пожарна.

Пристигналите първи на мястото полицейски служители установяват два автомобила - микробуси, които са се сблъскали челно.

По първоначални данни автомобилът, който се е движил в посока София, е навлязъл в лентата за насрещно движение и е блъснал насрещно движещия се. Вследствие на произшествието единият микробус се възпламенява, след което огънят обхваща и другия. Служителите на Пътна полиция са успели да извадят от автомобилите общо шест души.

В болница са откарани трима, починалите са четирима.

На място се извършва оглед. Пътят е затворен за движение. Екипи на Пътна полиция регулират движението и го насочват по обходни маршрути. По случая е образувано досъдебно производство, съобщи БГНЕС.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама