Демерджиев обеща да няма чистка в МВР

16:00, 08 авг 22 / Политика 25 2028 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Основен приоритет пред новия служебен министър на вътрешните работи е продължаване на борбата с купения и корпоративния вот по време на организацията на изборите, както и пътната безопасност. Министър Демержиев обеща комплекс от мерки, които ще дадат резултати в най-кратък срок.

Ръководството на МВР отчита слабости в превенцията на битовата престъпност. Очаква се провеждането на редица акции за отнемане на незаконно придобито оръжие. Основен акцент в работата на полицията е и борбата срещу лица, разпространяващи наркотици в близост до училищата.

Иван Демерджиев обеща да няма политическа чистка в професионалното ръководство на МВР, а от утрешния ден започват срещи в ЦИК, касаещи провеждането на изборите и сигурността на машинния вот.

В политическото ръководство на МВР влизат и заместник-министрите Моника Димитрова, Венцислав Катинов и Емил Ганчев, съобщи БНР.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 16:20, 08 авг 22

Имате ли нужда от спешен заем на всякаква сума? Тогава свържете се с нас сега, ние даваме всички видове заеми с много ниска лихва от 2%. Свържете се с нас с вашето име, вашата страна: необходима сума на заема: Продължителност на заема: месечен доход: валиден номер на мобилен телефон: пол: свържете се с нас чрез имейл [email protected]

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама