Нинова: Борисов е готов да лъже от сутрин до вечер

12:44, 13 авг 22 / Политика 25 2630 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Борисов, чу ли какво ти казаха днес в „Нефтохим“? Или си направи разходка за пиар? Отиде само за да хулиш предишното правителство и да жалиш за служебното ли? Това написа във Facebook лиферът на БСП Корнелия Нинова във връзка с днешното посещение на Бойко Борисов в Димитровград.

„Отговори на ръководството на завода и на работниците. Отговори на 28 000 ръководства на предприятия, които ползват газ и на 250 000 работници. Те виждат спасение за завода и за работните си места във възобновяване на доставките от „Газпром“, а преди десет дни ти обяви 6 закона, които ще приемеш в следващия парламент. Първият от тях е  пълно спиране на отношенията с „Газпром“ и 100 процента диверсификация“, обърна се към него Нинова.

„Не ти ли е неудобно да се подиграваш с неволите на семействата от региона? Какво решение им предлагаш? Никакво. Хора, не вярвайте на това лицемерие. За да се върне на власт, Борисов е готов да ви лъже от сутрин до вечер“, завърши тя.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 17:30, 13 авг 22

.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама