След катастрофата край Ботевград: Мъж и дете остават с опасност за живота

11:30, 23 авг 22 25 2772 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

60-годишен мъж и 13-годишно дете остават с опасност за живота след тежката катастрофа край Ботевград снощи, при която пострадаха седем души, съобщиха от „Пирогов“.

13-годишното дете е с тежка черепно-мозъчна травма и е на апаратна вентилация. В лечебното заведение е настанено и дете на 14-години, което е по-леко пострадало. Водачът на леката кола, която се удари в цистерна, също е с тежка черепно-мозъчна травма и множество фрактури, като е претърпял две операции и е интубиран.

В болница Света Анна е настанен ранен при катастрофата мъж на 56 години, който е в тежко, но стабилно състояние. Трима пострадали са били освободени след преглед.

Мъж загина при друга катастрофа край Елин Пелин

Междувременно при друга тежка катастрофа мъж загина край Елин Пелин. В местността Побит камък са се ударили бус, ТИР и лека кола, като 40-годишният шофьорът на микробуса е загинал. Возещата се в него жена е с почти пълна ампутация на десен крак, като в момента се оперира в „Света Анна“, съобщи БНТ.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама