Петър Волгин: Ако не знаете как изглежда един представител на чистата цензура, погледнете Пролет Велкова

17:00, 26 авг 22 25 10701 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Всички, които не знаят или са забравили как изглежда един представител на чистата цензура, нека видят държанието на Пролет Велкова, партийното назначение на „Демократична България“ в СЕМ. Това пише журналистът от БНР Петър Волгин  във Facebook.

Повод за коментара му е поведението на Велкова по време на заседанието на СЕМ, на което медийният регулатор трябваше да изслуша генералния директор на БНТ Емил Кошлуков и отчета му за изминалата половин година.

ТОПНОВИНИ първи съобщи за словесния сблъсък между Велкова и Кошлуков по време на заседанието, по време на което членът на медийния регулатор атакува ключови журналисти от БНТ и прави опит да се намеси в работата на обществената телевизия.

Пролет Велкова атакува ключови журналисти от БНТ и опита да се намеси в работата на обществената телевизия

„В продължение на години тази жена служеше вярно със своите предавания на „умнокрасивите“ политици. Да, „Дарик“ е частно предприятие, там всеки може да си прави каквото реши, стига да има разрешението на собственика. Само че СЕМ не е частно предприятие. И тази жена много бърка, като си мисли, че може да нарежда на журналистите в БНТ и БНР кого и как да интервюират“, пише Волгин във връзка със случилото се.

„Явно жената иска в ефира на обществените медии да звучат единствено събеседници, които тя люби горещо. Желае да звучат единствено тези, които тя подкрепя. Явно затова именно нея са пратили от ДБ в СЕМ. Само че е редно някой за обясни на жената, че „либералната“ цензура с нищо не е по-добра от „комунистическата“. Също така е хубаво да ѝ бъде внушено, ако сама не може да се сети, че днес всеки опит за цензура вреди най-вече на кандидат-цензора. Както и на стоящите зад него политически партии“, пише още той.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 7
1 Анонимен 17:55, 26 авг 22

Лелкатата атакува с болшевишки похвати Кошлука опитвайки се,подчинявайки го, да контролира чрез него и БНТ. Или, изгонвайки го, да наложи за временно изпълняващ поредният послушник.
Интересно е, коя е политическата сила, която в навечерието на поредни избори се опита да овладее телевизията, както и кога по същият "принципен подход" ще бъде атакувано БНР.

2 Анонимен 12:05, 27 авг 22

Браво на Пролет Велкова, че нарита тези комунистически манипулатори, като Волгин и Кошлуков!

3 Анонимен 12:07, 27 авг 22

Ако не знаете как изглежда един представител на комунистическата мафия, погледнете Петър Волгин.

4 Анонимен 12:12, 27 авг 22

Цензура има в предаването на Волгин, защото никога не дава думата на представителите на демократичните сили, а само на червените манипулатори, като Вацев, Андрей Райчев и там подобни.

5 Волгин е лъжец 12:14, 27 авг 22

Крадеца вика "Дръжте крадеца". По-голяма цензура от тази при Волгин няма

6 добруджанско говедо 13:25, 27 авг 22

Не знаех ,че съм харесвал комунист.

7 тефтер-а 17:32, 29 авг 22

Върши си работата жената, а руският агент не го кефи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама