Донев: Не участваме в изборите, партиите да потърсят опоненти другаде

10:36, 31 авг 22 25 1834 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Както всички забелязваме, предизборната кампания започна далеч преди официалния ѝ старт. За съжаление, има фактори, които приемат нас, служебното правителство, като противник в тази кампания, или по-точно искат да извлекат някакви съмнителни политически ползи на наш гръб. Нека припомня, че служебното правителство няма да участва в изборите, поради което е логично партиите и коалициите да потърсят опоненти другаде. Това заяви служебният премиер Гълъб Донев в началото на заседанието на Министерския съвет. 

Призовавам ви да запазим спокойствие и самообладание, въпреки че нерядко имаме основание да отговорим на неверни и обидни твърдения“, каза той и допълни, че първостепенната задача на служебното правителство да решава проблемите на милионите български граждани, а не да влиза „в дискусия с тези, които са ги създали с действия или бездействия“.

Ще продължим да работим организирано и упорито, като преодоляваме реалните, а не измислените трудности“, категоричен е Донев.

По Конституция и съвест наша отговорност е да осигурим подготовка и провеждане на честни и свободни избори. Това правим и ще правим безкомпромисно“, каза в заключение служебният премиер, предаде БГНЕС.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама