„Не държавата, а мафията ще фалира“: Василев отговори на Борисов

18:07, 01 сеп 22 / Политика 25 2310 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Мафията е в криза и може би наистина ще фалира. Това заяви бившият финансов министър и съпредседател на „Продължаваме промяната“ Асен Василев във видеообръщение във Facebook. Изказването му е в отговор на днешната пресконференция на ГЕРБ, по време на която лидерът на партията Бойко Борисов заяви, че настояюата финансова криза е завещана от Василев и именно той е виновен за инфлацията и високите цени.

Борисов: Премиерството е сложен занаят, не е за всеки

„Разбрах, че г-н Борисов е притеснен от моята финансова политика. Разбирам го. Мафията е в криза и може би ще фалира. За сметка на това повишихме пенсиите, направихме детските градини безплатни и спряхме корупционния канал на Капитан Андреево за отровни храни“, отговори Василев задочно.

Той обеща още, че след като ПП спечелят изборите отново ще увеличат пенсиите и минималната работна заплата, КПКОНПИ ще заработи и ще започне да гони корумпираните.

„Не се притеснявайте - мафията ще фалира наистина“, завърши Василев.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама