Остава облачно, на места ще вали

07:30, 03 сеп 22 25 1889 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Преди обяд ще преобладава слънчево време, по-значителна ще е облачността над североизточните райони и все още ще превалява. След обяд отново ще се развива купеста облачност, но само на отделни места ще има краткотрайни валежи. Ще духа умерен, след обяд в североизточната половина от страната до силен северозападен вятър.

Максималните температури ще са между 22° и 27°, в София – около 23°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, преди обяд по северното крайбрежие по-често значителна и все още ще има краткотрайни валежи, на изолирани места и гръмотевици. След обяд облачността ще се разкъсва, на места по южното крайбрежие до предимно слънчево време. Максималните температури ще са 24°-27°. Температурата на морската вода е около 26°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините облачността ще е променлива, след обяд - купеста и на места ще има краткотрайни валежи. Ще духа умерен, временно силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра - 12°, показва прогнозата на НИМХ. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама