Почина 16-годишното момиче, пострадало при тежката катастрофа край Панчарево

11:45, 09 сеп 22 25 2990 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

16 годишното момиче, пострадало при катастрофата до Панчарево почина, съобщиха от УМБАЛ „Св. Анна“. Момичето беше хоспитализирано с тежка черепно-мозъчна травма, тежка гръдно-коремна травма, фрактури на бедрени кости и ключица.

По-рано стана ясно, че вече няма опасност за живота на 18-годишното момче, което също пострада в тежката катастрофа край Панчарево. Той е в съзнание, напълно адекватен и контактен, съобщиха от болница „Царица Йоанна - ИСУЛ“.

Младежът ще бъде приведен за долекуване в Клиниката по ортопедия и травматология, където му предстои дълго лечение заради множеството фрактури.

Един загинал и дeветима ранени при тежка катастрофа в София

Ще бъдат назначени и допълнителни изследвания за уточняване на гръдната травма, която досега също притесняваше лекарите. Това съобщи доц. д-р Мая Белитова, началник на Клиниката по анестезиология и интензивно лечение.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама