Хлебар спечели Битката на глиганите във „Фермата“ с 10 на 0

22:10, 10 сеп 22 25 2733 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Серафим, легендата от втория сезон на „Фермата“, показа мощта си на Арената и в новия сезон на риалитито. Хлебарят разгроми съперника си, собственика на транспортна фирма Ангел, с 10 на 0 и го изпрати вкъщи. Сблъсъкът беше наблюдаван изкъсо от специалния гост, футболиста Христо Стоичков. Камата даде символичен старт на битките като разцепи пън и окуражи съперниците да се хвърлят през глава в изпитанията.

Битка на ветераните ще разтърси „Фермата“

Официално дуелът беше наречен Сблъсък на ветераните, защото и Серафим, и Ангел са добре познати от предишни сезони. Съперниците обаче самоиронично го прекръстиха на Битка на глиганите, защото двамата не са особено пъргави, но пък са упорити и силни.

В последвалата, оспорвана мъжка схватка, конкурентите премериха сили в цепенето на дърва, в стрелбата с гигантска прашка, в огъването на метални пръчки и рязането с трион. Хлебарят беше по-целенасочен и изключително бърз, отговори на повече въпроси от Алманаха, и заслужено триумфира.

„Фермата“ 8 вече е в пълен състав – ето я и втората порция участници в риалитито

Играх с чест и достойнство. А срещата със Стоичков изпълни душата и сърцето ми. „Фермата“ ми даде емоции и преживявания, които никога няма да забравя“, заяви Ангел преди да поеме към дома.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама