Борисов: В Украйна има само един агресор - Путин, ние имаме двама - Киро и Асен

14:55, 12 сеп 22 25 2267 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов стигна дотам, че сравни лидерите на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев с руския президент Владимир Путин. Днес той бе на предизборна обиколка в Поморие.

В Украйна ще е по-ниска инфлацията, защото те имат само един агресор - Путин. Ние тук имаме двама - Киро и Асен. (...) Не очаквах толкова да са счупили държавата. Ако народът знае реално какво са правили тези хора, какво са причинили, то е счупено, та счупено. Изборите ще си дойдат и ще минат. Въпросът е как да стабилизираме държавата. Това е най-важното“, заяви Борисов по време на живо включване на страницата си във Facebook, цитиран от Offnews.bg.

Той каза, че агресията на Русия трябва да бъде прекъсната незабавно и че ГЕРБ са твърди в подкрепата си към Украйна. По думите му след като свърши войната България, трябва да инвестира в дружбата си с Украйна. Лидерът на ГЕРБ повтори тезата си, че честността на изборите зависи от президента Румен Радев.

Асен Василев: Спадът на цената на бензина е световна тенденция, не е заради служебния кабинет

Ако направят същите далавери с машините, какво значение има какъв ще е резултатът. Ако така продължи да пада цената на нафтата и бензина, означава, че сме били прави, че от България се изнасят огромни суми - 30 милиона лева на ден. Виждате, че 30 дни откакто ги няма Киро и Асен, нафтата и бензина пада всеки ден. Ако така продължават да излизат наяве далаверите им, при това големи далавери... 30% е паднала цената. Кое се е променило? Няма ги от „Промяната“, обяви Борисов.

Три пъти премиерът се закани, че от ГЕРБ в сряда ще „извадят лъжите на ПП“ за брутния вътрешен продукт на България. Борисов се похвали, че по „негово време България е била отличникът на Европа с най-нисък външен дълг“ и посочи, че сега дългът расте стремглаво нагоре.

Добре, че ги свалиха, че ако бяха изкарали още 2-3 месеца, нямаше да има какво да яде народът“, каза още Борисов по адрес на „Продължаваме промяната“.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 8
1 Анонимен 17:33, 12 сеп 22

Най- големият лъжец, агресор, тир са ни, крадец и т.н. си ти мутри от Банкя. Вземи се гръмни, да ни освободиш от простотиите.

2 Анонимен 18:28, 12 сеп 22

Вие не подарихте ли куче голямо подмазване и с посланичката се прегръщаше но те отрязаха

3 И.Ангелов 22:12, 12 сеп 22

Този, ако беше с IQ поне колкото на тиква, щеше да се скрие някъде и да си харчи ограбени пари....

4 Всички мутри знаят, че 23:17, 12 сеп 22

Този, за да не се гръмне от отчаяние са отк мутренска солиддарност го преименували от Рапон на Тиква. В Тиквата все пак има доста семе, а рапонът, като узрее е кух отвътре.

5 ИПОН 23:27, 12 сеп 22

Този, за да не се гръмне от отчаяние, по милост са му променили името от Рапон на Тиква. Тиквата все пак има някакви семки в нея, а рапонът като узрее изкуфаява съвсем.

6 Анонимен 04:11, 13 сеп 22

Кьовеши:В София са откраднати над 1 милиярд €.Със тези пари са закупени апартаменти от прокурори съдии министри.Най ефтиният апартамент е струвал над 300 000€.Търсим сега кои прокурори даги арестуват.Боко каде ще бегаш.

7 Майкати 04:13, 13 сеп 22

Главните прокурори у нас участват в политическия дебат, тъй като, чрез разширено тълкуване на Конституцията, те успяват да държат под контрол цялата изпълнителна власт. Това ще продължи да бъде така, ако не се постави рамка, което може да направи само Конституционния съд. Това заяви пред Нова телевизия служебният министър на правосъдието Крум Зарков.

8 Коки 04:14, 13 сеп 22

Сикажиите имат само една цел.Парите на сиромащията.И нямат срам.Едни и същи са.Боко Доган Слави Пеевски.Никога несе подавайте за тях да гласувате.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама