Политическо лицемерие: От гонене на руски дипломати до „Калинка моя“

09:40, 13 сеп 22 25 2702 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Знаете ли „Калинка, калинка, калинка моя“? Със сигурност този фолклорен цитат е сред най-популярните в Русия. Сега вижте клипчето по-долу. И не, не е от празненствата по случай Деня на победата или поздрав за рождения ден на Путин. Изпълнението е част от предизборната кампания на българска политическа партия.

Ако направим класация за най-смотана грешка в тазгодишната кампания, то може да се басираме, че откриването на кампанията на „Продължаваме кампанията“ в Силистра ще грабне златото.

И не, не се шегуваме.

Моменталически трябва да се уволни онзи пиар, който е допуснал на фона на кръвопролитна война само на няколкостотин километра от северната ни граница у нас да се използва руска песен за политическа употреба. Да, това не е просто проява на лош вкус. Това е безумно, тъпо и нелепо.

След първоначалния смях, който предизвиква видеото, няма как да не се запитаме – дали са напълно неграмотни, или искат да прикоткат електората на един от доскорошните си партньори в управлението. И двете са възможни. Вече нищо не може да ни учуди.

Кампанията, която сложи точка на Промяната

Помните ли, че съвсем наскоро единият от съпредседателите на „Продължаваме промяната“ - Кирил Петков, призова българските граждани да дарят заплатата си за бедстващите украинци. Това е същият онзи човек, който безцеремонно изгони 70 руски дипломати.

Даже и в това е лицемерна Промяната“, би казал всеки средностатистически избирател. Дори можем да им дадем един съвет – да открият кампанията си в Кърджали с „Шакадъм, шакадъм“.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 23:11, 13 сеп 22

Много се излагате топновини. Счупихте гъз омера с тази статия. Много прости журналя!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама