Два малки самолета се сблъскаха в САЩ

09:48, 18 сеп 22 / Свят 25 1867 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Потвърдена е смъртта на трима души след сблъсък на два малки самолета във въздуха в Колорадо, съобщиха американските власти.

Множество обаждания на телефон 911 съобщиха, че са видели два самолета да се сблъскват над окръг Боулдър малко преди 9 ч. сутринта местно време, обявиха от шерифската служба на окръг Боулдър, щата Колорадо.

В сблъсъка са участвали едномоторен самолет Cessna 172” и самолет Sonex Xenos”, вид мотопланер, по данни на Националния съвет за безопасност на транспорта.

На борда на Cessna 172” са се намирали двама души, съобщи „ABC News”. От офиса на шерифа също така заявиха, че на борда на самолета е имало двама души, които са открити мъртви на мястото на инцидента.

Службата на шерифа съобщи, че към момента е потвърдено, че в самолета е имало един човек, който също е намерен мъртъв на място. Не е известно колко души е имало на борда на втория самолет, предаде БГНЕС. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама