Шампионката на „Фермата“ Веселка влиза в битка, търси съперничка

12:48, 23 сеп 22 25 3255 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Веселка, шампионката от петия сезон на „Фермата“, за пръв път ще излезе на Арената в новия сезон на риалитито и ще покаже на какво е способна. Многодетната майка ще се бори за оцеляването си на дуел в събота, но все още се чуди коя от жените на „дръпне“ на бойното поле. 

Засега тя се колебае между мениджъра Мирела, финансистката Елена и миската Симона, чието име обаче не може да запомни и нарича просто „таз с джуките“ заради неестествено подутите й устни. Веселка категорично не иска да се бие с домакинята Аксения, която постоянно вдига скандали в конкурентния отбор „Нови надежди“. „Нека си я търпят там, тя е гнилата ябълка в тяхната кошница“, категорична е участничката от село Борима. 

Дребничката, но много жилава и работлива Веселка се радва на голямо уважение в своя тим „Стари герои“, в който влизат победители и любимци на зрителите от предишни сезони. В последните дни тя беше ратай и не гъкна, докато доеше кравата, хранеше зайците, кокошките и пуйките, и готвеше три пъти на ден. 

Шампионката от шести сезон получи подкрепата дори на един от участниците от отбор „Нови надежди“ - Радо, капитан на баскетболния Локо София. „Аз съм за Веселка, тя ми е любимка“, заяви той й пожела успех на Арената.  

Изхвърлиха кмета на най-малкото българско село от „Фермата“

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама