Подсигуриха прибирането на всички българи, блокирани заради анулиран полет

17:20, 02 окт 22 25 2759 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Подсигурено е връщането обратно на всички българи, останали в Румъния след анулиран полет до България. Част от тях вече са гласували в секцията в посолството ни в Букурещ. Посолството е съдействало на всички пътници, каза пред bTV Радко Влайков, посланик на България в Румъния. 

Някои ще се приберат довечера с нов полет, а на други е осигурен транспорт, за да стигнат до границата. Представител на посолството е бил цяла нощ на летището и е подсигурил всичко необходимо на хората. 

Припомняме, че повече от 100 българи бяха блокирани в Букурещ, след като снощи самолетът, който пътува от Франкфурт за София, не успя да кацне у нас.

Отново на избори: Гласуваме за 48-ия парламент

Според Летище София причината за пренасочения полет е разразилата се буря над столицата. Тази сутрин част от пътниците са получили имейли за възможност за нов полет - днес с прекачване през други европейски градове и час на пристигане в София късно тази вечер.

„Дневникът е подправен“: Проблеми с машините и изборните комисии

От авиокомпания „Луфтханза“ до момента нямат коментар.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама