Почина актрисата Елена Начева

11:28, 06 окт 22 25 3591 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Почина актрисата Елена Начева Лафазанова. Тъжната вест съобщиха от Съюза на артистите в България и поднесоха своите съболезнования на близките, приятелите и колегите на актрисата. Тя е напуснала земния си път на 24 септември.

Елена Начева е родена на 28 юли в град Бургас. Завършила е актьорско майсторство за куклен театър във ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“, випуск 1985, и работи в Народния театър „Иван Вазов“. Театралния си дебют прави през 1985 г. в ролята на Циганката в „Чувалът с картофи“ в Добричкия куклен театър „Дора Габе“. Филмовия си дебют прави през 1988 г. във филма „Забранено за възрастни“.



Елена остава в нашите мисли и спомени като основния двигател на артистичната формация Кабинет по смехотерапия Лафазанови. Тя е съпруга на актьора Кръстю Лафазанов.

Екипът на Topnovini.bg изказва своите съболезнования на семейството, близките и приятелите на актрисата. Да е светло по пътя й!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама