Шофьор блъсна момче на „зебра“ и избяга

09:43, 19 окт 22 25 1997 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Кола е блъснала 17-годишно момче на пешеходна пътека в София късно снощи. Инцидентът се е случил на Площада на авиацията (4-ти километър) минути преди 22.00 часа, съобщи Нова телевизия.

От Спешна помощ съобщават за медията, че момчето е с контузия на крака и е откарано в „Пирогов”. Шофьорът, ударил пешеходеца, е избягал от мястото на инцидента. Според телевизията полицията вече издирва конкретен модел автомобил с тъмен цвят.

„Видяхме момчето преди да тръгне да пресича. Две секунди по-късно чухме много силен удар и в същия момент видях в огледалото, че момчето хвърчеше. Погледнах номера на колата и това, което успях да кажа на полицаите”, казва очевидецът Борис Пашов.

Според друг свидетел - Иван Пейчев, колата, която блъснала момчето, дори не е намалила. „Изблъска го някъде около 10 метра и за съжаление шофьорът избяга”, казва още той.

Само преди дни камион помете 19-годишно момиче на пешеходна пътека на бул. „Гоце Делчев” и го уби. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама