Температурите падат

07:00, 20 окт 22 25 1982 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Днес ще е предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има над източната половина от страната и над планините, но ще е без съществени валежи. С до умерен северозападен, в Източна България - север-североизточен вятър ще проникне студен въздух и дневните температурите ще се понижат с около , преобладаващите максимални ще бъдат между 15° и 20°, а сутрешните ще са все още високи - предимно между 5° и 10°, в отделни котловини и около 0°. В София минимална температура около 5°, максимална - около 16°.
   
Над Черноморието ще има по-значителни временни увеличения на облачността, но без съществени валежи. Ще духа до умерен север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 16°-18°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, според прогнозата на НИМХ.
   
Над планините ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, но без съществени валежи. Ще духа до умерен, по билата и временно силен северозападен вятър. Температурите ще се понижат и на височина 1200 метра максималната ще бъде около 12°, на 2000 метра - около 4°.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама