Красивата Аксения срази съперничка на Арената във „Фермата“

22:30, 22 окт 22 25 3459 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Още една жена напусна „Фермата“ след неравен сблъсък на Арената. Мениджърката Мирела, която минаваше за една от най-позитивните участнички, си тръгна от предаването, тежко сразена от атрактивната и видимо по-силна бивша лекоатлетка Аксения. Съперничките премериха сили в серия от битки, в които майката на две деца от Поморие демонстрира пълно надмощие и отчете 9 на 1 точки в своя полза. 

Преди да излезе на Арената, Мирела се пошегува, че конкурентката ѝ прилича на атлетичната компютърна и филмова героиня Лара Крофт, а тя самата - на дребничката и пълна Фиона, половинката на анимационния Шрек. Но въпреки очевидното физическо превъзходство на конкурентката си, тя не се уплаши и се хвърли с главата напред в изпитанието.  

Още в първата битка обаче Аксения показа, че Мирела няма особен шанс за победа - тя нацепи близо седим килограма повече дърва, ряза дървени летви като машина и беше много по-точна при стрелбата с пясъчни торбички, която превърна в красив спектакъл. Конкурентката ѝ не можа да достигне нейната издръжливост, прецизност и темпо, и си тръгна завинаги от риалитито.  

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама