Седмицата започва със слънце и слаб вятър

07:00, 24 окт 22 25 1844 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Времето ще е предимно слънчево. Ще духа слаб вятър, главно от северозапад. Максималните температури ще са между 22° и 27°, в София – около 24°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб вятър с южна компонента. Максималните температури ще са 19°-23°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще е 1-2  бала.

В планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен, по най-високите и открити части – силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра около 19°, на 2000 метра - около 11°.                   

Във вторник ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще е слаб от запад. Сутринта на отделни места в низините и котловините видимостта ще е намалена. Ще се задържи доста топло за втората половина от октомври с минимални температури между 6° и 11° и максимални - между 23° и 28°. В сряда по-значителни временни увеличения на облачността ще има над Източна България и планините, там на отделни места е възможно да превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от север-североизток и с него ще започне да прониква хладен въздух, сочи прогнозата на НИМХ. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама