Маринов отрича за среща с директора на полицията в Кюстендил

10:49, 26 окт 22 / Политика 25 1856 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Не съм имал среща с отстранения директор на полицията в Кюстендил Светослав Григоров, заяви в интервю за bTV бившият вътрешен министър и депутат от ГЕРБ Младен Маринов.

Припомняме, че вчера служебният вътрешен министър Иван Демерджиев обяви, че отстранява Григоров заради нерегламентирани контакти с политици, сред които е Младенов. Според него обаче някой е дал грешна информация на министъра.

Уволненият шеф на полицията в Кюстендил се срещал с Младен Маринов и Христо Терзийски

В Кюстендил не съм стъпвал последните 2-3 месеца сигурно. Но Светльо Григоров го познавам, тъй като сме служили заедно преди много години в едно подразделение. Мога да заявя обаче, че не съм имал срещи с него, докато е бил директор на Кюстендил и въобще не съм имала срещи с нито един директор“, обясни Младенов.

Той обаче изтъкна, че е бил свидетел на такива срещи през годините на политици от други партии, без да назовава конкретно за кои става въпрос.

Бившият силов министър не разбира и защо срещите на полицейски шефове с политици се определят като „нерегламентирани“. „Нали професия политик няма, моята професия е полицай, аз съм работил с тези хора 30 години. Сега съм народен представител, но това не ме прави криминално проявено лице, което не трябва да се вижда с полицаи“, коментира депутатът от ГЕРБ.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама