„Фермата“ с четвърто издание на „Алманах“

10:28, 02 ное 22 25 1838 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Предаването „Фермата" на bTV представи четвъртото издание от поредицата „Алманах". Тази година акцент са природните богатства на България. Всичко започва преди четири години. Тогава се ражда идеята за книга, която да покаже красотата на България.

„Живеем в държава, която не познаваме. Склонни сме да пренебрегваме изключителните богатства, с които тя разполага - минералните извори, които са лечебни, многообразието от билки и огромното изобилие от гъби. Природните богатства са в нашите ръце и от нас зависи да ги опазим“, заяви Иван Христов.

„Алманахът" стана толкова знаков за хиляди българи през годините, защото той им напомни колко са важни миналото и традициите ни“, отбеляза Андрей Арнаудов и допълни, че новото издание пък ни показва колко е важно да ценим настоящето и това, сред което живеем.

„Ние много често не забелязваме къде живеем. Свикваме някак си с всичките тия красоти, с тази природа, с водите, които имаме, с билките, с невероятните ни планини, с гъбите, с цялото богатство, което природата ни е дала и трябва да ни се напомня“, добави продуцентът Андрей Арнаудов, водещ на „Фермата“.

„Алманахът“ е сърцето и душата на „Фермата". Той беше преди „Фермата", по време на „Фермата“ и ще остане и след нея“, заяви още Иван.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама