Големите кавички: „Хората стенат за хартиената бюлетина, искат си я“

11:10, 04 ное 22 / Големите кавички 25 3323 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Хората стенат, искат я (хартиената бюлетина - бел. ред.) и ние нямаме право да им я отказваме“. Това коментира депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков във връзка с готвените промени в Изборния кодекс и предложението за връщане на хартиената бюлетина.

„Със сигурност това ще върне избирателната активност, защото съм ставал свидетел на хиляди разговори и хиляди хора са ми казвали „Моля, върнете хартиената бюлетина“, добави той.

По думите му има група хора, които не вярват на хартията и една много голяма група, която не вярва на машините и затова трябва да се изгради доверие и в двете. Не разбирам защо е тази истерия да се налага само едната форма на гласуване“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 15:35, 04 ное 22

Голям мозък

2 Анонимен 18:54, 09 ное 22

Много противна твар. Наистина в тази партия са се съъбрали много злобни същества.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама