Гинеколожката на звездите напусна „Фермата“ след сблъсък с непобедимата Веселка

22:20, 05 ное 22 25 3298 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

След като два месеца търпя жестоки лишения във „Фермата“, гинеколожката на звездите Мажена напусна предаването. Отстрани я Терминатора Веселка - шампионката от шестия сезон и първата жена, която успя да спечели 100 000 лева от риалитито. 

Съперничките се срещнаха на Арената, за да премерят сили в серия от битки не само за бързина, сръчност и сила, но и за и знания и памет. Веселка очаквано демонстрира по-добра физическа форма и победи безапелационно с 11 на 4. Мажена, в чиито ръце са проплакали децата на много родни знаменитости, обаче се бори мъжки и заслужи аплодисментите както на своя отбор „Нови надежди“, така и на конкурентния „Стари герои“.

Сблъсъкът започна с цепене на дърва, а бившата конярка от село Борима развъртя брадвата с огромна сила и ярост, и записа 29 килограма. Мажена, от своя страна, отчете само 8 килограма. Веселка показа също, че е ненадмината в цепенето на ритловица, рязането на греда и коването на пирони. В последната игра тя демонстрира и тънка наблюдателност, и заслужено триумфира в дуела. Мажена се представи по-добре единствено на въпросите от Алманаха. Въпреки че беше най-възрастната участничка в риалитито, тя демонстрира младежки дух и хъс за победа. 

Освен че спечели дуела, Веселка донесе последната, пета точка на ветераните от отбора си „Стари герои“. В понеделник предстои дълго чаканото обединение между тях и конкурентите им „Нови надежди“, които загубиха с две точки отборното съревнование. За наказание, те ще бъдат подложени на двуседмични лишения и ще са принудени да носят само черно-бели дрехи.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 07:08, 07 ное 22

Веселка е шампион от ПЕТИЯ(5) сезон на Фермата. Петия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама