„Спаси София“ става партия

09:56, 08 ное 22 / Политика 25 1793 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Година преди местните избори неправителствена гражданска организация „Спаси София“ се превръща в партия.

„Време е да осъществим идеите и решенията за София, които предлагаме вече толкова години. Убедени сме, че динамичния свят не е черно-бял, че решенията за подобряване на живота на хората са отвъд клишетата за „ляво” и „дясно” и доброто управление е баланс между различни политики, към който ние ще се стремим. Партията не променя работата ни – ние оставаме независими, автентични и лоялни на София и на този етап не възнамеряваме да участваме на парламентарни избори“, пише основателят и лидер на организацията Борис Бонев, който веднъж вече участва в кметската надпревара, но като независим кандидат без листа.

Новата партия ще обединява „(и)дейните хора, ангажирани с града, които имат капацитет, енергия и знания. В борбата за по-добра София са нужни не само кмет, но и общински съветници и отдаден екип от експерти. Партия „Спаси София“ ще е платформата, чрез която гражданите и нашият екип от опитни професионалисти ще работят заедно в полза на града ни“, посочва Бонев. 

„ С тази решителна крачка за навлизане в политическия живот ние ще продължим да бъдем водени от автентичната гражданска енергия, залегнала в основата на нашата организация. Местните избори наближават и ние сме готови да поемем отговорност за управлението на нашия град!“

По-силно от всякога вярваме, че предстоят по-хубави дни за София, смята общинският съветник.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама