След спор за врата: Мъж уби съсед с изстрел в главата в София

15:00, 11 ное 22 25 2755 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Мъж почина, след като беше прострелян в главата в кооперация в района на Женския пазар в София. Жертвата издъхнала в линейката на път за болницата.

Нападателят - 62-годишен, е задържан. Той е съсед на убития. Спорът между двамата се разразил заради поставяне на междинна врата в кооперацията им, обясниха разследващите. Но неразбирателството като цяло продължавало от години. Имало подавани сигнали до полицията и от двете страни - за вербална и физическа агресия. До образуване на наказателно производство обаче не се е стигало и вероятният извършител на убийството няма криминални регистрации. 

Сигналът за извършеното престъпление на ул. "Стефан Стамболов" е подаден минути след 12.00 ч. от жената, с която починалият живеел на семейни начала. По информация на Нова телевизия тя е станала свидетел на нападението. Има и други очевидци, които предстои да бъдат разпитани.

Разследващите все още установяват какво точно е оръжието на убийството и отказаха информация за това дали е намерено.

Съседи на предполагаемия стрелец и жертвата разказват, че нападателят бил агресивен. Преди години атакувал бременната жена на друг съсед. По информация на живеещите в кооперацията мъжът е бивш военен, а след това работил като шофьор на маршрутка.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама