Полицаят Евгени напусна „Фермата“ след жестока битка с г-н Морков

22:20, 12 ное 22 25 3239 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Потомственият полицай Евгени се раздели с мечтата си да грабне голямата награда от 100 000 лева във „Фермата“. Месец преди финала на риалитито той отпадна със 7 на 8 след жестока битка срещу диетолога Влад, който е известен като г-н Морков, защото много обича да готви със зеленчука.

Без да жалят сили, съперниците се хвърлиха в серия от битки и вдигнаха адреналина на Арената. По-тежкият и масивен Евгени поведе убедително срещу родения във Вилнюс Влад. Казанлъчанинът премаза литовеца в първите битки като показа забележителна сръчност в цепенето на ритловица, рязането на летви и коването. 

Служителят на МВР беше по-добър и в търкалянето на гигантска гума - зрелищна битка, в която опонентът му се оказа само с минута по-бавен. Влад обаче се отличи в стрелбата и разгроми опонента си в решителния сблъсък, в който участниците трябваше да удържат върху раменете си лост с над 100-килограмова тежест. Евгени се огъна пръв, а липсата на издръжливост обясни с болка в кръста и проблеми с бъбреците. 

„Здравето е по-важно от играта“, обяви полицаят, преди да се прибере у дома. 

Отпадането му силно разстрои опонента му, защото доскоро двамата играеха в един отбор – „Нови надежди“, и минаваха заедно през изпитанията на селския живот. Най-добрият приятел на Евгени, агрономът Иван, също не скри сълзите си в края на дуела.   

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

  

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Смешник беше 16:47, 13 ное 22

Генчо мвр-то, а неговия измислен брат иван е боклука на фермата. Браво на г-н Морков, че поразчисти.
Видя се разликата между пропадналите български младежи и нормален техен връстник израсъл другаде.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама