Мъгли преди обяд, после слънце

07:30, 14 ное 22 25 1749 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Преди обяд, а на места в източните райони и в следобедните часове, ще има ниска облачност или мъгла и в отделни райони ще преръмява. След обяд над по-голямата част от страната вече ще бъде слънчево. В Дунавската равнина и Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток.

Максималните температури ще бъдат между 12° и 17°, в София около 15°.
   
Над Черноморието ще има ниска облачност, в следобедните часове на места намаляваща до слънчево време. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 14°-15°. Температурата на морската вода е 15-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево, в сутрешните часове в ниските части с мъгла. Ще духа слаб вятър, предимно от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 12°, на 2000 метра - около 7°.

Във вторник ще бъде почти тихо. Преди обяд на много места в равнинната част от страната ще бъде мъгливо или с ниска облачност, от които в отделни райони е възможно и да преръмява; в планините и планинските райони ще е предимно слънчево и сравнително топло. В сряда ще се появи слаб вятър от запад-югозапад, ще се усили до умерен и с него температурите ще се повишат с 2-3 градуса. Облачността ще се увеличи и по-късно през деня на отделни места в североизточните и планинските райони ще превали слаб дъжд, показва прогнозата на НИМХ.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама