Летим от София до Осло от следващото лято

10:35, 18 ное 22 25 1888 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Една от най-големите авиокомпании в Скандинавието и сред Топ 10 на най-големите в Европа – Norwegian Air Shuttle открива нова линия от летище София. Полетите по дестинацията София – Осло са директни и ще се изпълняват целогодишно от 24 юни догодина.

Полетите ще са два пъти седмично от летище София - в сряда и събота с Boeing 737, съобщиха от столичния аеропорт. Часовете на излитане и кацане са подходящи за всяка бизнес програма или екскурзионно пътуване до столицата на Норвегия. Билетите вече са в продажба на сайта на авиокомпанията www.norwegian.com.

„Скандинавието е стратегически регион за развитието на летище София и има сериозен пазарен потенциал, който очакваме скоро да бъде разпознат и от други авиопревозвачи. Правим поредна стъпка към разширяване на полетната мрежа и сме оптимисти за 2023 г.”, каза Хесус Кабайеро – изпълнителен директор на летище София, по повод обявяването на новата линия.

„С повече маршрути и с повишена полетна честота вече сме добре подготвени за потребителското търсене за пътувания до Норвегия през предстоящия летен сезон. Очакваме с нетърпение да посрещнем пътниците на борда и да ги отведем към красивата София, както и да летим по обрания път, за да покажем на българите Осло, столицата на Норвегия“, това каза Магнус Томе Маурсунд – изпълнителен вицепрезидент „Полетна мрежа, ценообразуване и оптимизация“ на Norwegian.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама