Ицо Хазарта: Мръсната машина може и трябва да бъде спряна

12:50, 18 ное 22 / Политика 25 2205 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Измина първият месец на новия парламент. Подхождам към работата си отговорно и хубавото е, че това носи резултати. На днешния ден исках да дам отчет за свършеното от мен и колегите ми - за законопроектите, които внесохме и приехме, както и за резултатите от борбата ми за подобряване на живота на децата в ЦНСТ. Вместо това обстоятелствата ме принуждават да направя нещо друго, пише депутатът от „Продължаваме промяната“ Христо Петров или Ицо Хазарта във Facebook.

Част от народните представители се подиграват изключително гадно и нагло с моя народ. Опитват се абсолютно незаконно да променят правилата за гласуване и да фалшифицират резултатите от всички следващи избори. Бързината, с която пробват да го направят е показателна за намеренията им“, заявява той, визирайки последните промени в изборното законодателство, които бяха приети на тъмно в правната комисия.

Да се присмиваш и да подценяваш възможностите на няколко милиона българи е отвратителна наглост. Да се изплюеш в лицата на над един милион българи в чужбина (след като си ги изгонил оттук) е престъпление. Като народен представител моят дълг в парламента е да застана срещу тази наглост“, подчертава той и допълва, че ще отиде на насрочения за днес протест срещу връщането на хартиената бюлетина пред Народното събрание в 18.30 ч.

Мръсната машина може и трябва да бъде спряна“, пише още Хазарта.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 15:06, 20 ное 22

Браво на господин Петров. Радомир Чолаков дори не е прочел новините от юридическия портал lex.bg. Там ясно е обяснено, че машините са на Смартматик, същите като в САЩ. Мадуро се е отказал от тях, защото премахват манипулациите на диктаторите. Освен това са погазени всички юридически норми. Защо не въведат активна електронна регистрация на избирателите, и върху нея да се изготвят всички списъци. И да се върви към пълно машинно, и след това интернет гласуване. И опорката, че в Европа не се гласувало с машини не е вярна. Нинова, Ментата, Борисов и Атанасова да минат на обучение по дигитални умения. Срам и позор са в днешния дигитален век да говорят неграмотно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама