„Фермата“ приключи без хепиенд за Хепи Ванче

22:20, 19 ное 22 25 4267 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Без хепиенд приключи „Фермата“ за Хепи Ванче, която се надяваше отново да стигне до финала и да вземе голямата награда за втори път. Шампионката от шестото издание на риалитито напусна новия сезон, след като беше отстранена от бившата хандбалистка Камелия след инфарктен дуел. 

Преди две години яхтената стюардеса си тръгна от предаването с тлъстия чек за 100 000 лева и остави усещането, че е непобедима на Арената. Сега обаче тя беше сразена с 5 на 10 от конкурентка, с която беше в постоянен конфликт. Хепи Ванче беше убедена, че Камелия е най-грубата и самонадеяна участничка в предаването. Бившата спортистка, от своя страна, виждаше яхтената стюардеса като досадна, мрънкаща и мързелива. Двете не се помириха дори след дуела. „Предпочитах да падна от всеки друг достоен човек. Силно се надявам някоя от тези прекрасни дами тук да те победи с напредването на играта“, каза Ваня на опонентката си, преди да се прибере у дома.   

Яхтената стюардеса стартира отлично на Арената, но не успя да запази победния си устрем докрай. Тя си проправи по-бързо път през клаустрофобичен тунел от пръст и демонстрира по-точна стрелба с пясъчни торбички. Камелия обаче показа повече познания на въпросите от Алманаха, по-ловко се освободи от оплетено въже, без проблем разцепи ритловица и беше по-координирана при хвърлянето на пръчки - изпитание, от което Хепи Ванче се отказа. Бившата хандбалистка демонстрира сериозно превъзходство и в битката върху въжени люлки, триумфира и запази мястото си в риалитито.   

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама