Гонките с мигранти продължават в цялата страна

15:00, 25 ное 22 25 1839 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Полицейските акции срещу нелегалните мигранти продължават. Само днес след гонки са задържани нови две групи нелегални мигранти, пътуващи в различни части на страната.

Първата група бе задържана сутринта на входа на София при Горубляне. Малко преди 08.00 часа автомобил тип миниван със сръбска регистрация е спрян за проверка. Шофьорът е представил лични документи от Северна Македония, а в превозното средство са открити бежанците, съобщи БНТ. По първоначална информация те са от Афганистан и са влезли в страната ни от Турция. Не са оказали съпротива при проверката и задържането им.

Втората група е хваната на пътя между Чирпан и Стара Загора, където бус с 24 мигранти е самокатастрофирал при преследване от полицейски автомобили. Бусът е бил засечен край Чирпан, като водачът не е спрял на вдигната „стоп-палка“. Последвало е преследване, при което шофьорът на буса е загубил контрол над превозното средство, то се е завъртяло на пътя и е спрялом предаде БНТ. Трафикантът – мъж от украински произход, е леко пострадал. Няма пострадали полицаи при преследването.

 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 FarmFourl 09:52, 11 юни 23

Keeping your blood sugar managed is the best way to prevent bacterial and fungal infections that lead to angular cheilitis levitra consult

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама