Хлебарят Финци отстрани най-позитивния участник от „Фермата“

22:20, 26 ное 22 25 3045 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Най-добронамереният и усмихнат участник във „Фермата“, литовецът Влад, напусна риалитито само две седмици преди финала. Диетологът, който е прочут като г-н Морков, защото обожава зеленчука и приготвя кулинарни шедьоври с него, беше отстранен от хлебаря Финци. След тежка битка на Арената, чужденецът падна от ветерана с 5 на 10.    

Сблъсъкът стартира джентълменски, но завърши шумно и зрелищно. По-младият и пъргав Влад поведе в първите битки. Литовецът се отличи с точен мерник при стрелбата с пясъчни торбички, пренесе с лекота вино в маркуч по трасе с препятствия и ловко напълни дамаджана с вода, качен върху платформа. 

Финци, който преди няколко години стигна до финала на „Фермата“ 2, обаче даде повече отговори на въпросите от Алманаха и се оказа ненадминат в цепенето на пънове и коването на пирони с малък чук.

В последната, пета битка, хлебарят майсторски развъртя брадвата и пръв разцепи дебела талпа, като така спечели дуела и отчете втора победа на Арената в осмия сезон на „Фермата“.  

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама