Предупреждение за мъгли в Северна България

07:30, 06 дек 22 25 2043 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Днес ще преобладава облачно, в равнините и мъгливо време. Жълт код за мъгли е в сила за 7 области в страната в Северна България – Видин, Враца, Монтана, Плевен, Велико Търново, Русе и Силистра.

Временни разкъсвания и намаления на облачността ще има на много места над Южна България. По поречието на Дунав мъглата ще е по-трайна и на места ще преръмява. Вятърът ще е слаб от юг-югоизток. Максималните температури ще са между 6° и 11°, в София около 9°.
   
По Черноморието ще бъде облачно, на места в сутрешните часове и мъгливо. Ще духа до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 10°-11°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще отслабне и ще бъде 2-3 бала, според НИМХ.
   
В планините ще бъде предимно облачно, на места и мъгливо. Временни разкъсвания и намаления на облачността ще има над масивите от Западна България. Ще духа умерен вятър, от запад-югозапад, по най-високите върхове на Рила и Пирин - от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 5°, на 2000 метра - около 0°.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 10:38, 06 дек 22

оферта за международни финансови услуги
Добро утро дами и господа
Тук съм, за да ви представя нашата банка, която предлага много изгодни и лесни финансови услуги.
Ние предлагаме заеми при лихвен процент от 2,5% годишно от 10 000 евро до 5000 000 евро, които се изплащат от 1 година до 25 години.
Свържете се с нас за повече информация.
Имейл: [email protected]

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама