Борисов от две години не бил говорил с президента

09:12, 06 дек 22 / Политика 25 2118 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Няма жив човек, който минимум две години назад да каже кога, как и къде съм се срещал с Румен Радев. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов тази сутрин пред Нова телевизия по повод твърденията на „Продължаваме промяната“ за негови чести срещи с президента Румен Радев. 

Гост на сутрешното предаване беше бившият социален министър Деница Сачева, но Борисов поиска да се включи по телефона. „Виждам как се опитвате да измъчите госпожа Сачева за неща, която няма как да знае“, аргументира обаждането си лидерът на ГЕРБ.

По думите му ПП непрекъснато лъжат и се опитват да заблуждават хората. „Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Асен Василев говори и ви каже „Добър ден“, може спокойно да си пуснете лампата“, каза Борисов. 

„Аз по телефона даже не съм разговарял с Румен Радев и един лъжец си позволява да лъже, прикривайки аферите в МВР, аферите в земеделието, аферите с Gemcorp, с газа. Само преди 2-3 седмици президентът Плевнелиев се отрече от тях, сега се отрече и Радев. Малко преди половин година и Слави Трифонов се отрече от тях, Корнелия Нинова - също. Около 200 000 българи също се отказаха от тях“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Борисов направи изненадващ завой и обяви, че ако президентът Румен Радев върне Изборния кодекс, ще помоли депутатите на ГЕРБ да гласуват „за“ ветото му. „Защото ние ги победихме с лъжите им, с измамите им и с вълшебните им флашки - с близо 6%. Щом това им е толкова важно в момента“.

Припомняме, че вчера Румен Радев също реагира остро на въпрос дали разговоря с Борисов. В отговор пред журналисти той обяви, че съжалява, че е дал шанс на Кирил Петков и Асен Василев, които бяха министри на икономиката и финансите в първия служебен кабинет, назначен от Радев през 2021 г., след което създадоха своя проект „Продължаваме промяната“. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 10:43, 06 дек 22

оферта за международни финансови услуги
Добро утро дами и господа
Тук съм, за да ви представя нашата банка, която предлага много изгодни и лесни финансови услуги.
Ние предлагаме заеми при лихвен процент от 2,5% годишно от 10 000 евро до 5000 000 евро, които се изплащат от 1 година до 25 години.
Свържете се с нас за повече информация.
Имейл: [email protected]

2 Анонимен 14:33, 06 дек 22

Много добро изказване има на истинския дисидент Петър Бояджиев. Та тази връзка Радев - Борисов се осъществява от Гергов, Копринков , Митрофанова. И затова толкова мразят ПП. Браво на смелите момчета! Дерзайте!


Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама