Радев не е от доверчивите, Петков и Василев са внимателно премислен план

11:17, 06 дек 22 / Политика 25 2319 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Петков и Василев не са плод на доверие, а внимателно премислен план на Радев. Това заявих в Самоков, където бях на посещение със заместник-председателите на парламентарната група на БСП Георги Свиленски и Иван Ченчев, написа лидерът на левицата Корнелия Нинова във Facebook

„Президентът Радев се оплака, че се излъгал и повярвал на Кирил и Асен. Познавам Радев. Той не е от доверчивите. Петков и Василев не са плод на доверие, а внимателно премислен план. Просто този план се провали и президентът бърза да се спаси от последиците“, заяви Нинова.

Радев: Бях първият излъган, когато се доверих на ПП

Според нея президентът е създал „Продължаваме промяната“ с три задачи:

  1. Да бъдат новото, което да оглави протестите и на тяхната вълна да свали ГЕРБ.

  2. Да разбият БСП като алтернатива на ГЕРБ.

  3. Да ги инсталира в правителство и чрез тях да управлява страната, защото президентската институция му е тясна и не му дава реална власт.

Планът успя в първите две точки и се провали в третата, когато Кирил и Асен отказаха да му козируват и изпълняват. Тогава Радев свали правителството. Изказването му за шарлатаните, които го подвели, е много трогателно за наивници. И е много важно самопризнание, че президентът се занимава с партийно инженерство. А това вече повдига други много важни конституционни въпроси…“, пише още Корнелия Нинова.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 13:17, 06 дек 22

Нинова, ти сама си я разби партията със следните калпави политики:
- превърна БСП в националистическа партия, с неприемането на Истанбулската конвенция
- на страната си на един агресор, каквато е Русия с Путин
- изхвърли всички читави хора от партията си
- превърна се в диктатор и т.н.
БСП си загива с тебе. А с хартиената бюлетина и лъжите, които ръсиш за възрастните хора са върхът на демагогията. Истината е, че и млади и стари са отвратени от теб и приближените ти слуги.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама